Team overzicht

Melissa Symoens

General Manager

Melissa

Melissa studeert in 2001 af als master in de Germaanse Talen Nederlands & Engels aan de VUB. Omdat ze nadien aan de slag wil in de bedrijswereld behaalt ze nog een master in de Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de UGent.

Ze begint haar loopbaan in de energiesector waar ze in staat voor de opvolging en het beheer van enkele belangrijke klanten. Haar voorliefde voor taal en communicatie blijft echter kriebelen en doet haar besluiten om andere horizonten te verkennen, waarna ze in 2007 het team van IGTV vervoegt.

Als General Manager staat Melissa in voor het dagelijkse reilen en zeilen bij IGTV en leidt ze alle administratieve en operationele processen in goede banen. Gaande van HR tot facturatie. Werken met mensen, plannen, organiseren én bezig zijn met taal, is helemaal haar ‘ding’. Ze houdt van het afwisselende takenpakket en de gevarieerde contacten met klanten, vertalers en collega’s.

Melissa heeft haar handen meer dan vol met haar energieke dochters. Daarnaast laat ze graag eens de snaren van haar cello trillen of steekt ze haar neus in een goed boek.

email

melissa.symoens@igtv.bephone +32 (0)2 272 05 80