Over IGTV

Al meer dan 20 jaar op scherp

IGTV is al ruim twintig jaar een begrip in de vertaal- en tolksector en dat is geen toeval, maar het resultaat van hard en degelijk werk. Het is het resultaat van gedrevenheid. Van strenge kwaliteitsnormen en een onwrikbaar respect voor deadlines. En niet in het minst van klantvriendelijkheid en een onberispelijke service. Het is met die ingrediënten dat we al jarenlang het verschil maken voor onze klanten. We weten wel zeker dat we ook voor ù het verschil kunnen maken.

Altijd stipt op tijd

Flexibiliteit is geen loos begrip voor ons. Wij werken alleen met de beste vertalers en tolken, professionals die stuk voor stuk expert zijn in hun vakgebied. Naast een team gedreven interne vertalers en project managers staat er ook een uitgebreid netwerk van freelancers voor u klaar. Dat betekent dat we u als klant sneller kunnen helpen. Op elk moment van de dag en ongeacht de taal of het domein. En vooral: zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.

Ontdek waarom de vertalingen en het tolkwerk van IGTV u alleen maar voordelen bieden.

Vraag een offerte

Maatwerk, tot op de komma nauwkeurig

IGTV biedt het klassieke dienstenaanbod dat u van een professioneel vertaalbureau verwacht. Logisch. Maar hoe onderscheiden we ons van onze concurrenten? Door een hecht partnerschap met onze klant aan te gaan. Met ruimte voor dialoog, waardoor we uw behoeften perfect begrijpen en de eigenheden van uw sector nog beter vatten. Want net dat gezamenlijk overleg levert vertaal- en tolkwerk op dat de sleutel is tot ons succes. En het uwe.

Mogen we even persoonlijk worden?

Wij hebben maar één doel voor ogen: u de persoonlijke service bieden waar u recht op heeft.

Onze werkmethode bepalen we op basis van uw wensen en behoeften. Indien nodig zetten we alle beschikbare technische middelen in om een optimaal resultaat te bereiken. Wij doen al het mogelijke om u het werk uit handen te nemen. Zo kan u zich maximaal op uw corebusiness concentreren.

Kennismaken met de IGTV-aanpak?

Vertel ons over uw vertaal- of tolkproject.

Contacteer ons Bekijk onze bedrijfsvideo

Wie is IGTV?

Een inhouse team met back-up van ruim 200 vertalers en tolken

Melissa Symoens

General Manager

Vincent Peeters

Operations Manager

Melissa

Ann Devuyst

Financial Manager

Sofie Bogaerts

Project Manager

France Hallet

France Hallet

Vertaalster

Mélissa Heymans

Mélissa Heymans

Vertaalster

François Loncke

Vertaler

Bent u freelance vertaler of tolk?

Stuur uw cv naar IGTV